Vanuit Amsterdam Noord (vlakbij de pont naar Centraal) werken we aan diverse Java projecten. Soms doen we dit op ons eigen kantoor, soms doen we dit bij de klant op kantoor.

Onze klanten zijn zeer divers: van kleine startups tot grote multinationals. De overeenkomst is echter dat wij met onze kennis en ervaring de kwaliteit kunnen bieden waar onze klanten naar op zoek zijn.

Ook maken we zelf software. Een goed voorbeeld daarvan is de software die we maken voor radio en televisiestations. We verkopen deze software via een ander bedrijf, Caliope genaamd. Kijk maar eens op https://caliope.eu.

Kortom: als je gevarieerd bezig wilt zijn met Java en samen met andere professionals aan leuke projecten wilt werken dan ben je bij Javaland aan het goede adres.

Kantoor

Werkomgeving

We zorgen voor een prettige werkomgeving: We zijn gevestigd in een ruim en licht kantoor in Amsterdam Noord (vlakbij de pont naar Amsterdam Centraal) met prachtig uitzicht over het IJ. Een prettige werkomgeving betekent ook een goede stoel, een snelle PC, een prettig beeldscherm maar ook gratis lunch, snacks en frisdrank.

ultra wide monitor

Om in de behoefte aan cafeïne te voorzien, staat er een goed espresso- en cappuccino-apparaat klaar. Geen slappe automatenkoffie bij Javaland, maar Java koffie voor Java programmeurs!

espresso apparaat

Voor de vitaminen hebben we een blender voor het maken van gezonde smoothies.

Blender