Meer over Javaland en hoe wij werken

en wat wij voor u kunnen betekenen

Over ons

Software maken

Het maken van goede software is een vak: Bij Javaland werken mensen voor wie programmeren een passie is en die nu van programmeren hun specialiteit hebben gemaakt. Programmeurs die nu bij Javaland werken, maakten vroeger zelf al spelletjes en waren daarna goed in IT vakken op de hogeschool of universiteit.

Software maken
Kantoor

Talent en kennis

Wij vinden het talent, de kennis en de ervaring van programmeurs van de software veel belangrijker dan waar een programmeur zich bevindt, wat voor taal hij spreekt of uit welk land hij komt. Wij werken daarom niet alleen met Nederlandse programmeurs, maar zetten ook programmeurs uit andere landen in. Deze programmeurs kennen we persoonlijk door minimaal 4 x ontmoetingen per jaar in Amsterdam of in het buitenland. We weten daardoor precies wat voor kwaliteit we in huis halen. Wij voorzien deze programmeurs van de beste hardware, een eigen kantoor en hebben dagelijks contact met ze via Skype of Slack. Dit zorgt voor een zeer efficiente en flexibele manier van werken. Op deze manier zijn we in staat om voldoende programmeurs  op jouw project te zeten en bovendien kunnen we dit tegen gunstige tarieven doen.

Communicatie

Naast goed kunnen progammeren is goede communicatie met jou als klant net zo belangrijk. Daarom is er altijd iemand met business kennis bij een project betrokken. Iemand die de brug kan slaan tussen jou en de techniek en die altijd in Amsterdam en in het Nederlands te bereiken is.

Java Projecten

Onze klanten

We werken aan diverse projecten en voor diverse klanten: van kleine startups tot grote multinationals.

Onze tools

We werken met een vaste set van tools en methodes waarvan we weten dat die ons goed kunnen ondersteunen in wat we doen. Uiteraard is deze set van tools en methodes dynamisch. Wat vandaag als belangrijk wordt ervaren kan morgen achterhaald zijn. We gaan mee in nieuwe ontwikkelingen en passen ons aan de laatste stand der techniek. Enkele tools en methodes waar we op dit moment mee werken zijn onder andere:

  • Java, Java FX
  • Angular
  • MySQL, Postgress, MongoDB
  • Jenkins, Maven
  • Jira
  • Test Driven Development, Scrum, Prince II

Vul hier uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Uw naam (verplicht veld)

Uw Email (verplicht veld)

Uw telefoon nummer

Uw bericht (optioneel veld)

Openbaar vervoer / fiets:

Als je met het openbaar vervoer of met de fiets komt kun je het best als volgt reizen:

Neem vanaf Amsterdam Centraal Station de pont naar Buikslotermeer. Loop of fiets dan richting Eye en ga verder langs het water totdat je bij het laatste appartementsgebouw bent.

Ga nu rechts de Bundlaan in, todat je aan je linkerhand de Asterweg ziet. Sla de Asterweg in en vervolg je weg tot de eerste straat aan je rechterhand. Dit is de Wilgenweg.

Wij zitten in het grote betonnen trapachtig gebouw genaamd ‘Boomerang Casa’. Er zijn twee ingangen, beide aan de waterkant. Je kunt ons bereiken door naar de 2e ingang te lopen en aan te bellen bij 12b. Neem de lift naar de 4e verdieping en ga rechts door de deur. Ons kantoor is gevestigd achter de 1e deur in die gang.

Vanaf de pont is dit ongeveer ongeveer 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen.

Auto

Als je met de auto komt, is het handig dat je een routeplanner bij de hand hebt. Soms heeft de routeplanner wat moeite met het vinden van de Wilgenweg. Het is dan goed om te weten dat de Wilgenweg een zijstraat is van de Asterweg.

Je auto kan je rond het gebouw gratis parkeren op de openbare weg.

Ben jij een programmeur met een passie voor Java?

Javaland is op zoek naar een programmeur die samen met ons aan leuke projecten wil werken. Als jij je focus op Java hebt gelegd, op zoek bent naar een stimulerende omgeving en collega’s met dezelfde passie, dan ben je bij Javaland aan het goede adres.

Wij willen graag eens met je praten als je een afgeronde informatica opleiding hebt (HBO/WO), Java helemaal jouw ding is en je op een heldere manier kunt praten over je vakgebeid. Het aantal jaar ervaring maakt niet uit: We willen graag dat je goed bent in wat je doet.

Wat we doen

Vanuit een mooi kantoor in Amsterdam Noord (vlakbij de pont naar Centraal) werken we aan diverse Java projecten. Soms doen we dit op ons eigen kantoor, soms doen we dit bij de klant op kantoor.

Onze klanten zijn zeer divers: van kleine startups tot grote multinationals. De overeenkomst is echter dat wij met onze kennis en ervaring de kwaliteit kunnen bieden waar onze klanten naar op zoek zijn.

Ook maken we zelf software. Een goed voorbeeld daarvan is de software die we maken voor radio en televisiestations. We programmeren deze software zelf in Java en NodeJS. We verkopen deze software via een ander bedrijf, Caliope genaamd. Kijk maar eens op www.caliope.eu

Kortom: als je gevarieerd bezig wilt zijn met Java en samen met andere profesionals aan leuke projecten wilt werken dan ben je bij Javaland aan het goede adres!

Wat we bieden

We bieden je een grote verscheidenheid bieden aan leuke Java projecten. Uiteraard werken we met moderne tools en blijven onze dienstverlening vernieuwen op basis van de laatste ontwikkelingen. Je werkt bij Javaland samen met met collega’s die net als jij volledig zijn gefocust op het maken van goede Java producten. We hebben gezorgd voor een leuke en stimulerende omgeving in Amsterdam Noord waar je kan werken op basis van gelijkwaardigheid en zonder overbodige rompslomp.

Procedure

De procedure is snel en helder: Stuur je CV op of leg contact met Norbert Deelstra via LinkedIN (vermeld wel even dat het om deze sollicitatie gaat). Als we denken dat er genoeg wederzijdse aanknopingspunten, zijn dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Mocht dit eerste kennismakingsgesprek wederzijds bevallen, dan nodigen we je graag uit om een JAVA test te doen. (voor een voorbeeld kan je kijken op http://tests4geeks.com/test/java).

Nadat je de test hebt gemaakt zullen we een vervolggesprek plannen.

Dus: Pak je kans en vul het formulier in (druk op de knop ‘Apply for job’ of neem rechtstreeks contact op met Norbert Deelstra via LinkedIn, mail of telefoon:

View Norbert Deelstra’s profile on LinkedIn

Mail: ndeelstra@javaland.nl

Telefoon: 020 400 20 84 of mobiel: 06 22 97 31 57

NB. In plaats van een CV kan je ook LinkedIn pagina opsturen.

Je naam: (verplicht)

Je Emai:l (verplicht)

Je telefoon: (verplicht)

Je CV:

Je LinkedIn pagina:

NB. In plaats van een CV kan je ook LinkedIn pagina opsturen.

Je naam: (verplicht)

Je Emai:l (verplicht)

Je telefoon: (verplicht)

Je CV:

Je LinkedIn pagina:

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Javaland detachering!
Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht veld)

Uw telefoon nummer

Uw Email (verplicht veld)

Uw bericht (optioneel veld)

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor een Javaland project!
Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht veld)

Uw telefoon nummer

Uw Email (verplicht veld)

Uw bericht (optioneel veld)

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onderhoud door Javaland!
Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht veld)

Uw telefoon nummer

Uw Email (verplicht veld)

Uw bericht (optioneel veld)

Algemene voorwaarden Javaland

Javaland hanteert de algemene voorwaarden van Nederlandse branchevereniging voor de ICT ‘Nederland ICT’.

De Nederland ICT Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn deze voorwaarden van toepassing.

[button link=”http://www.javaland.nl/documents/Nederland_ICT_Voorwaarden_2014.pdf”  color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]Lees hier de algemene voorwaarden van Javaland[/button]

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor een Javaland participatie project!
Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht veld)

Uw telefoon nummer

Uw Email (verplicht veld)

Uw bericht (optioneel veld)